Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte bagagelabels

Bedrukte bagagelabels

Bedrukte bagagelabels zijn als u op reis gaat met de trein, het vliegtuig of de bus erg belangrijk. Als de koffer eenmaal op de plek van bestemming is, is het zoeken naar de koffer altijd lastig. Tegenwoordig lijken heel veel koffers op elkaar. Een bedrukt bagagelabel kan daar verandering in brengen. In het assortiment van Lanyardwereld hebben wij verschillende soorten bagagelabels. Zo hebben we harde bagagelabels, grote of kleine, geborduurde en zelfs custom made bagagelabels. De bagagelabels zijn ook in verschillende vormen verkrijgbaar, zodat u zelf kan kiezen wat het beste bij u past. De custom made bagagelabels kunnen volledig naar eigen wens gemaakt worden, de vorm van het bagagelabel wordt dan gemaakt naar uw wensen. De bedrukte bagagelabels zijn al vanaf 250 stuks verkrijgbaar.

Bagagelabels met opdruk

Bagagelabels met opdruk zijn een welkom geschenk voor iedereen die regelmatig reist. Wereldwijd raken er zo'n 3000 koffers per uur kwijt op vliegvelden. U kunt ervoor zorgen dat uw bagage gemakkelijk weer bij u terug kan komen door uw gegevens op het bagagelabel te schrijven. Wel een tip: schrijf nooit uw adresgegevens op het label. Zo kan iedereen die de koffer vindt precies zien waar u woont en wanneer u niet thuis bent. De bagagelabels kunnen op diverse manier bedrukt worden. Zo hebben wij bagagelabels in het assortiment die tot 3 kleuren of in full colour bedrukt kunnen worden, maar ook een label dat geborduurd kan worden. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de bagagelabels uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Bagagelabels met logo

Bagagelabels met logo kunnen niet alleen als relatiegeschenk uitgedeeld worden maar zijn ook erg geschikt als promotieartikel. Werkt u bijvoorbeeld bij een reisbureau, vliegmaatschappij, busbedrijf, touroperator of een ander bedrijf in de reisbranche? U kunt uw klanten bij bijvoorbeeld iedere geboekte reis bagagelabels opsturen met uw logo, als dank voor het vertrouwen in uw bedrijf. Deze bagagelabels kunnen zij direct gebruiken waardoor de labels de hele wereld overgaan. Uw naamsbekendheid zal dus internationaal verspreid worden!