Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Inweving Label
Breedte
Soort haak
Tube veiligheidssluiting
Prijs

Bedrukte tube lanyards


Bedrukte tube lanyards

Goedkope keycords

Een keycord is het ideale relatiegeschenk voor uw werknemers. Dit geschenk past bij vele gelegenheden. Zo kunnen de keycords gebruikt worden bij evenementen, kantoren en beurzen. U kunt namelijk ook een naamkaartje of badge aan de keycord met bedrukking toevoegen. Hierdoor kan iedereen zien bij welk bedrijf de mensen horen. Dit zorgt er tevens ook voor dat de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot wordt. Bij lanyardwereld.be is er altijd wel een keycord die aan uw wensen voeldoet. Zo hebben wij bijvoorbeeld tube keycords die een wat dikker koord hebben wat iets fijner om je nek hangt. Ons gehele assortiment is van hoge kwaliteit en wordt tegen de laagste prijzen aangeboden.

Tube keycords laten bedrukken

Bij ons is het ook mogelijk om uw bestelde tube keycords te laten bedrukken. Zo is het mogelijk om uw slogan of bedrijfsgegevens op de lanyards te drukken. De tube keycord is een variant van de normale lanyard. Deze tube keycord zit erg comfortabel om iemands nek door zijn dikkere koord. De tube keycord is dus naast een geschikt geschenk ook nog eens een handig promotiemiddel. U kunt bij ons een bedrukte of onbedrukte tube keycords bestellen tegen scherpe prijzen.

Bestel uw tube keycords met bedrukking

Het bestellen van tube keycords met of zonder bedrukking is heel eenvoudig bij lanyardwereld.be. Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om de kleur en de bedrukking aan te passen naar uw wensen. Daarnaast kunt u gemakkelijk een gratis offerte aanvragen op onze site. Deze zal ons team zo snel mogelijk afhandelen en terugsturen naar uw mail adres. Zo krijgt u een goed idee over het geheel en de prijs. Bij lanyardswereld.be is het bijna altijd mogelijk om een gratis sample aan te vragen. Dit kan vooral van toepassing zijn als u het product graag even wilt vasthouden en bekijken. Wanneer u nog een vraag heeft over het  bestelproces stuur ons team dan gerust nog even een mailtje. Bij lanywereld.be vindt u een zeer groot aanbod in verschillende keycords met bedrukking. Ons team heeft al jarenlange ervaring in het bedrukken van tube keycords. Hierdoor kunnen wij u goedkope keycords aanbieden. 

Bel mij terug!
Advies nodig?