Ik zoek een lanyard

Bent u op zoek naar een goedkope lanyard?

Keykords met logo hebben eindeloos veel mogelijkheden tot personalisatie. Wij kunnen het keykord neklint bedrukken met uw logo. Wij kunnen een bedrukking van meerdere kleuren verzorgen. Bovendien kiest u de oplage, de kleur en het model van de keykoord. Vervolgens gaan wij de bedrukte lanyards snel en goedkoop leveren! Kortom, bent u op zoek naar een lanyard? Bij lanyardwereld vindt u een breed assortiment neklinten met metalen ring die exclusief zijn en extra naamsbekendheid of klanttevredenheid kunnen verzorgen voor uw organisatie.  

Top kwaliteit keycords voor een lage prijs
Sleutelkoorden of badgehouders van hoge kwaliteit zijn erg leuk om in ontvangst te nemen. Op de website vindt u sublimatie of polyester lanyards met veiligheidssluiting en karabijnhaak van hoge kwaliteit die in kleine of grote oplage geleverd kunnen worden. De keycord kan gepersonaliseerd worden tot deze voldoet aan uw huisstijl en overige wensen. Uiteindelijk ontstaat er een uniek geschenk met een luxe uitstraling dat voorzien is van een print. 

Goedkope lanyard snel geleverd
Lanyards van katoen of linnen kom je overal tegen, bij sportevenementen, beurzen en andere bijeenkomsten. Dit laat zien dat bedrukte keycords veelzijdig gebruikt kunnen worden, voor elk bedrijf of evenement is er een goedkope lanyard met print die aansluit bij de huisstijl of wensen. Bent u op zoek naar een promotiemiddel of relatiegeschenk in de vorm van een lan yard in de buurt van Eindhoven, Noord-Brabant? Lanyardwereld is gevestigd in omgeving Eindhoven maar leveren deze scherp geprijsde keycords in heel Nederland en België.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten