Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Lanyard accessoires
Prijs

Eco lanyard

Eco lanyards

Bent u opzoek naar lanyards van een duurzaam materiaal? Dan zijn de eco lanyards voor u geschikt! De eco lanyards zijn gemaakt van een duurzaam materiaal, waardoor de eco lanyards beter zijn voor het milieu. De eco lanyards kunnen worden voorzien van een opdruk van uw bedrijfsgegevens zoals uw bedrijfsnaam of logo. Neem voor ons gehele assortiment zeker een kijkje op onze website!

Eco lanyard bedrukken

De eco lanyards kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens zoals al eerder gezegd. Hierdoor kunt u de lanyards gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf of de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. De bedrukte eco lanyards kunt u uitdelen op grote evenementen of opendagen. Doordat veel mensen de bedrukte lanyards in handen krijgen, wordt uw naamsbekendheid vergroot. Dit is een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. De bedrukte lanyards zijn ook geschikt om een naamkaartje aan te hangen. Deze kunt u dan aan uw werknemers geven zodat mensen, bijvoorbeeld op een evenement, weten hoe uw werknemers heten en voor welk bedrijf ze werken. De bedrukte eco lanyards zijn dus een goed promotiemiddel!

Eco lanyards online bestellen

Bedrukte eco lanyards bestelt u makkelijk en snel op lanyardwereld.nl! U kunt op onze site een digitaal voorstel aanvragen. Op deze manier krijgt u het eindresultaat al te zien, voordat u een bestelling heeft geplaatst. U kunt dan beslissen of u tevreden bent met het resultaat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?