Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Key tags met logo

Bedrukte key tags

Een bedrukte key tag is een relatiegeschenk waarmee u bijna iedere doelgroep wel blij kan maken. Een key tag is multifunctioneel omdat het aan heel veel soorten producten kan worden vastgemaakt. Zo is een key tag niet alleen leuk aan een sleutel, maar ook aan een tas of etui. Daarnaast is een key tag ook erg leuk voor aan een broek of koffer. Bij HSG Promotions kan u kiezen uit een divers assortiment aan key tags. Zo kan u onder andere kiezen uit geborduurde key tags, bedrukte key tags, geknoopte key tags, reflectieve key tags en vilten key tags. Daarnaast hebben we ook verschillende key tags met stevige haken.

Key tags met logo

U kunt de key tags laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de key tags te laten bedrukken kunt u de key tags gemakkelijk personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U heeft diverse mogelijkheden om de key tags te laten bedrukken. Dit is per soort key tag verschillend. U kunt naast goodwill de bedrukte key tags ook gebruiken voor naamsbekendheid. Wanneer de key tags worden vastgemaakt aan onder andere tassen, sleutels, koffers en etuis worden ze vaak meegenomen. Daardoor zal uw naam, tekst, logo en/of slogan vaak gezien worden door een divers aantal mensen!

Key tags bestellen

Door bedrukte key tags te bestellen krijgt u een relatiegeschenk wat bij bijna iedereen wel in de smaak valt. De key tags zijn erg leuk als weggevertje op beurzen, evenementen, feesten en congressen. De key tags zijn daarnaast zeer geschikt om aan uw medewerkers te geven of aan uw relaties. Daarnaast zijn de key tags ook erg leuk om bij een levering aan een klant te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gratis digitale proefdruk aan.