Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte kofferriemen

Kofferriemen

Een kofferriem kan gebruikt worden om uw koffer goed dicht te maken. Door een kofferriem te gebruiken voorkomt u dat koffers en tassen per ongeluk open tijdens de transport hiervan. De band van de kofferriem is gemaakt van stevig polyester en kan makkelijk versteld worden naar het formaat van de koffer. Zo zijn de kofferriemen geschikt voor elke koffer. De handige kofferriemen zijn vaak voorzien van een gesp met een slot. Dit geeft extra veiligheid in het geval van diefstal tijdens een busreis of vliegvakantie. Ook zorgt een kofferriem voor herkenning. Tussen andere bagage op de bagageband kunt u uw koffer er zo uit pakken. Kofferriemen zorgen dus voor veel gemak en besparen ook tijd.

Bedrukte kofferriemen

Bedrukte kofferriemen zijn leuke artikelen om reclame te maken voor uw bedrijf. Ook zijn kofferriemen met bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam of tekst erg populair om in te zetten als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Met name in de reisbranche zijn kofferriemen met opdruk leuke weggevers. Bijna iedereen gaat wel eens op reis en neemt daarbij koffers mee, dus een bedrukte kofferriem zal altijd van pas komen. Tijdens het reizen zullen de bedrukte kofferriemen vaak gezien worden doordat reizigers op veel plekken komen waar veel mensen zijn. U zult dus een groot publiek bereiken met uw bedrukking op de kofferriem. U kunt de kofferriemen met bedrukking uitdelen op beurzen, evenementen, festivals en open dagen om uw naamsbekendheid te vergroten.

Kofferriemen bestellen

Bij Lanyardwereld bestelt u snel en makkelijk uw kofferriemen met bedrukking. U kunt een gratis en vrijblijvende digitale offerte aanvragen, waardoor u een idee zult krijgen hoe uw ontwerp er op de kofferriem uit zal komen te zien. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, telefoon of mail.