Onbedrukte lanyards

Voor onbedrukte lanyards bent u bij Lanyardwereld aan het juiste adres. Een lanyard is een nekkoord waaraan u makkelijk sleutels of een badge kunt bevestigen. Lanyards worden ook wel keycords genoemd. In de evenementenbranche worden de lanyards vaak ingezet als promotieartikel, maar ook als manier om mensen te identificeren. Lanyards zijn erg handig voor veel dingen. Zo zijn de keycords een uitstekende optie om uw sleutels en badges bij elkaar te houden. Alle varianten lanyards worden standaard voorzien van een karabijnhaak. U heeft de keuze uit verschillende lanyard accessoires. Zo kunt u kiezen uit een telefoonkabeltje, een badgehouder, een kaarthouder of een munthouder. De lanyards zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Er zal zeker een geschikte lanyard te vinden zijn voor u in ons brede assortiment!

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Onbedrukte lanyards online bestellen

De onbedrukte lanyards kunt u eenvoudig en snel bij ons online bestellen. Het is al mogelijk om de onbedrukte lanyards te bestellen vanaf 50 stuks. Lanyards kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. Ze kunnen gebruikt worden als relatiegeschenk, promotiemateriaal of om te zorgen voor herkenbaarheid. Wanneer u een badge aan de lanyard hangt, is het bij een evenement voor werknemers in één opslag duidelijk wie wie is en waarbij hoort. Wij denken graag met u mee over welke lanyard het beste bij u past. De lanyards zijn stuk voor stuk erg praktisch en kunnen volledig zelf samengesteld worden.

Meer lezen >

Onbedrukte lanyards kopen

Onbedrukte lanyards kopen doet u bij Lanyardwereld! In ons brede assortiment hebben we ook lanyards met een veiligheidssluiting. Dit is bijvoorbeeld handig voor wanneer u in de buurt van machines werkt. Bij grote spanning schiet de lanyard automatisch los en hierdoor kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Ook hebben we lanyards met een buckle. Dit is erg handig want zo kunt u gemakkelijk uw pasjes en sleutels los klikken van de lanyard. U hoeft dan niet te bukken om een slot open te draaien of een pasje te scannen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >