Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte polsbandjes

Bedrukte polsbandjes

Bedrukte polsbandjes zijn het perfecte middel om te gebruiken tijdens een feest of evenement. Een bedrukt polsbandje met de naam of het logo van uw evenement er op zorgt dat bezoekers gemakkelijk herkenbaar is. Daarnaast is een bedrukt polsbandje bijvoorbeeld ook zeer geschikt om bezoekers te onderscheiden. Zo kunnen alle werknemers van het festival gemakkelijk zien of een bezoeker minderjarig is of niet. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan bedrukbare polsbandjes. Zo kan u onder andere kiezen uit verstelbare polsbandjes, siliconen polsbandjes, slap polsbandjes, satijnen polsbandjes, gerecyclede polsbandjes en nog vele meer. Wij hebben daarnaast bandjes beschikbaar in alle kleuren van de regenboog waardoor u zeker de juiste gaat vinden!

Polsbandjes met logo

Een uitstekende manier om uw bedrijf, evenement, feest of festival op te laten vallen en samenhorigheid te creëren is om een polsbandje te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door een polsbandje te laten bedrukken kunt u het bandje helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf, evenement, feest of festival. U kunt de polsbandjes op diverse manieren laten bedrukken. Dit is afhankelijk van het polsbandje, maar er diverse prachtige manieren om de bandjes te personaliseren. De bandjes zijn daarnaast ook nog eens zeer geschikt om extra naamsbekendheid te creëren. Het bandje om de pols valt erg op, waardoor uw feest of evenement nog eens extra in de spotlight staat.

Polsbandjes bestellen

Door polsbandjes te bestellen heeft u hoe dan ook een geschikt middel in handen om bezoekers van uw evenement, feest of festival te herkennen. De polsbandjes zijn zeer geschikt om aan bezoekers van uw festival of evenement als toegangsticket te geven. Daarnaast zijn ze ook erg handig om gasten van bijvoorbeeld een bruiloft van andere gasten te onderscheiden. Verder zijn de polsbandjes ook perfect voor basisschoolkinderen die op schoolreis of kamp gaan.