Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Lanyard accessoires
Breedte
Soort haak
Buckle
Veiligheidssluiting
Sleutelring aan het uiteinde
Prijs

Bedrukte full color lanyards

Lanyards met bedrukking

Bij lanyardswereld.be vindt u een groot aanbod van landyards van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij ons is het mogelijk om een keycord volledig in full colour te bedrukken. Het voordeel van full color is dat al uw logo's of teksten perfect worden gedrukt. Dit komt doordat wij het logo eerst op een stuk plastic zetten voordat het bedrukken begint. Het sublimeren van keycords is een mooi proces en zo komen uw keycords met bedrukking van hoge kwaliteit er mooi uit te zien.

Sublimeren van keycords

Bij de full color bedrukking wordt gebruik gemaakt van sublimeren. Het sublimeren van keycords is een nieuwe innovatieve manier van het bedrukken van producten. Het speciale van deze techniek is dat bij het drukken de temperatuur zo staat ingesteld zodat de inkt vergast. Daarnaast zorgt de temperatuur ervoor dat de vezels van het stof open gaan staan. Hierdoor wordt de inkt nog beter opgenomen door de stof. Ten slotte worden de lanyards afgekoeld waardoor de vezels dichttrekken en de inkt nog beter blijft zitten. Door dit proces wordt uw keycord erg mooi bedrukt. Bij lanyardwereld.be is het mogelijk om keycords met of zonder full color bedrukking te bestellen tegen scherpe prijzen.

Eenvoudig en snel keycords bestellen

Wanneer u uw juiste keycord heeft gevonden kunt u het vervolgens gaan bestellen. Het is mogelijk om keycords te bestellen met of zonder bedrukking. Door een vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u een goed overzicht krijgen van de producten en de daar bijhorende prijs. Verder kunt u de kleur kiezen die bij het sublimeren van de keycords gebruikt zal worden. Voor enige vragen over het sublimeren of over het bestelproces kunt u die gemakkelijk stellen in onze online chat. Al onze bestellingen worden altijd zo spoedig mogelijk verzonden. Daarnaast kunt u voor de optie spoedlevering kiezen als u uw gesublimeerde keycords extra snel in huis wilt hebben. Wij van lanyardwereld.be hebben al enige tijd ervaring met het sublimeren van keycords. Zou u uw keycord met bedrukking eerst nog willen bekijken en aanvoelen voordat u een grootte order plaatst? Bij ons is het bijna altijd mogelijk om een gratis sample aan te vragen. Bij lanyardwereld.be kunt u uw keycords laten sublimeren tegen een scherpe prijs. 

Bel mij terug!
Advies nodig?